Den blå forhave

Friday Fashion

I går havde jeg besøg af den søde Charlotte Caroline. Vi havde snakket lidt frem og tilbage om at lave en ‘Friday Fashion’ video. Så jeg tænkte, at fordi så mange af jer søde følgere ofte spørger til mit outfit fra Nybyggerne, var en oplagt anledning til at gennemgå lidt forskellige items.

Og så gør det jo ikke noget at CC har formået at sætte lidt lækker underlægningsmusik til så man ikke helt lægger ligesom meget mærke til den gamle model som viser tøjet frem 😉 I kan i øvrigt følge hendes blog her, den handler en del om fashion og så er hun vildt dygtig til at formidle hvad der er aktuelt i blogverdenen i hendes videoer. Rigtig god fredag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den blå forhave