On the run

Er du til ‘Kurs mod fjerne kyster’ skal du se den her Youtubeserie

Foto fra: www.saliling-lavagabonde.com

Så er sidste afsnit af ‘Kurs mod Fjerne Kyster’ er rullet over skærmen. For mig, er det bedste ved det program helt klart at følge med i livet på båden – knap så meget når det bliver til et regulært rejseprogram og de rejser væk fra båden for at filme. Derfor, har jeg også en lille anbefaling hvis du føler dig lidt for meget som en landkrabbe og savner at blive skyllet igennem af høje bølger og søgang.

Sailing La Vagabonde

En af mine favoritserier på Youtube er ‘Sailing La Vagabonde’, en serie produceret af et Australsk par, Riley og Elayna, som mødtes i Grækenland efter at Riley havde købt en sejlbåd. Sidenhen har de rejst jorden rundt og er netop fløjet til Frankring for at hente deres nye båd. De er finansieret af Patrons, hvor abbonenter donerer penge for hvert afsnit de uploader af deres eventyr. Siden jeg første gang faldt over dem på Youtube er jeg blevet charmeret. De har lært alt om at sejle at fra scratch og det er fedt at man har kunne følge med i deres udvikling siden afsnit 1. Man får i den grad lov til at komme med ombord og et indblik i hvad det vil sige at sejle, både op – og nedture. Hvis du ikke har set det med før, er her et lille forsmag. NB! Serie er på engelsk (australsk) og uden undertekster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the run