Det her skal jeg have på til finalen

On the run

Bluse fra H&M (her), Jeans fra Monki

I dag er jeg hoppet i min fine H&M trend bluse og et par højtaljede jeans. Jeg har brugt det meste af dagen på at  klare lidt (MEGET) arbejde og blog til de kommende dage. Jeg har nemlig planlagt at overraske Mikkel med en lille tur over sundet igen til vores elskede Ystad. Så vi tager til Sverige i morgen. Kan slet ikke vente med at komme lidt i gear og bare være os. Nu vil jeg ind og se sidste afsnit af ‘Kurs mod fjerne Kyster’. Rigtig god aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her skal jeg have på til finalen