Jeg er slet ikke færdig med flæser

Pink og flæser

Nederdel fra H&M (her), Knit fra Envii (her)

Ja, det kommer vel ikke bag på jer der læser med, at dagens outfit unægteligt måtte bestå af flæser. Derfor var jeg hoppet i min yndlings nederdel fra H&M. Jeg har haft en rigtig øv dag, med sygdom og tusind ting jeg skulle nå. Men jeg skal da love for det blev forår i dag – jeg kan slet ikke vente med at skulle slippe for den store vinterjakke. Mon det gode vejr varer ved? Rigtig god lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er slet ikke færdig med flæser