De populære øreringe

Jeg er slet ikke færdig med flæser

1. (her), 2. (her), 3. (her ), 4. (her ), 5. (her), 6. (her).

Jeg kan bare slet ikke få nok af flæser for tiden. Det giver giver sådan et casual outfit lidt kant, og det passer mig bare rigtig fint. Monki har virkelig fået lanceret en masse fine sager, og er helt fortryllet hver gang jeg bevæger mig derind for tiden. Synes de er rigtig gode til at lave en masse spændende og lidt mere anderledes stykker tøj. Her har jeg lige fundet nogle favoritter med flæser fra butikken. Skal helt sikkert prøve badedragten for skal bruge én til i næste uge hvor vi skal på tur… der har nemlig arrangeret en overraskelse for Mikkel. Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De populære øreringe