Det blå køkken

De populære øreringe

Trøje fra Mads Nørgaard (her), Øreringe fra Tassel Jewlery (her)

Hvad synes I om trenden med de lange og iøjnefaldende øreringe? Jo større, længere og mere specielle de kan blive – jo bedre. Jeg føler mig aldrig så komfortabel hvis jeg bliver for overdressed, så derfor synes jeg det er virkelig fint at dresse down med et helt casual outfit, her med de ikoniske striber fra Mads Nørgaard.

Jeg har haft en pænt presset uge, det er faktisk lang tid siden at jeg har haft så meget arbejde på programmet. Det er desværre også gået lidt ud over bloggen – som jeg ellers gerne vil lægge så meget energi i som overhovedet muligt. Det hele skulle dog gerne blive meget bedre i næste uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det blå køkken