Et lille projekt...

Den her serie MÅ du se

Westworld

Jeg bliver simpelthen lige nødt til at komme med en serie anbefaling. Jeg er normalt til Skam – ja I know også selvom jeg har rundet de 28. Men specielt også krimiserier er det bedste, jeg kan nævne i flængTrue Detective, Forbrydelsen, Dexter osv. Men efter at det gik op for mig at både Sidse Babett Knudsen og Anthony Hopkins er hovedpersoner i denne serie blev jeg lidt nysgerrig. Jeg har virkelig en ting for Sidse, jeg synes hun er den sejeste skuespillerinde vi har i Danmark. Og er uden sammenligning i liga med Mads Mikkelsen. Anyways, min nysgerrighed gjorde at jeg lige skulle tjekke ratings på IMDB. Det er typisk sådan vi finder frem til film og serier. Alt over 6.0-7.0 har interesse. Men Westworld ligger jo helt i toppen! Der er endnu kun lavet en enkelt sæson, og vi har lige nu bringe-watchede alle afsnit på få dage. Jeg elsker når noget er så godt at man ikke kan slippe det igen.

Serien kan man finde hos HBO og er en western blandet med science fiction. Indrømmet! Det lyder super underligt. Og det er det også. Jeg har virkelig svært ved at begynde på nye TV-serier fordi jeg ikke er ret god til at koncentere mig. Sker tingene for hurtigt eller bliver man præsenteret for alt for meget i første afsnit så har jeg ret svært ved at blive hooked. Og det var virkelig en kamp at komme igennem først afsnit af serien. Men med en stålfast vilje begyndte jeg så på afsnit 2 – og så 3 og så…. ja så var der ikke flere afsnit. Serien kan godt virke forvirrende fordi det er et helt unikt univers. Og så finder man ud af det er meningen, for ligeledes er den dybt facinerende, og man prøver hele tiden at sætte brikkerne i puslespillet sammen. Det er en serie hvor man selv er på arbejde hele tiden. Den har så mange twists, at når man tror at man ved hvad det handler om, så slår den en ny vej.

Det er forvirrende og fascinerende og lige som man tror, man har regnet den ud, twistes twistet igen og alt bliver endnu engang vendt på hovedet. Og man kommer til at sætte spørgsmålstegn ved en hel del i ens egen verden og virkelighed.
Tip: Giv den et par afsnit. Jeg var der ikke helt efter 1. afsnit, men så blev jeg til gengæld fanget som aldrig før

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille projekt...