Den knap så blå baghave

Denim playsuit

Playsuit fra Sea New York (Udsolgt)

Jeg har fået rigtig mange henvendelser angående min denim buksedragt som jeg hopper i til sidst i afsnit 4. Jeg fandt dragten sidste år i en velassorteret vintage tøjbutik i Aalborg sidste forår. Så den bliver nok ikke så nem at finde. Jeg har været vildt glad for sættet som er dejligt casual. Har dog også brugt det til en del sommerfester med disse fine plateausandaler fra Amust.

Eftersom det ikke lige er til at få fat i, har jeg brugt lidt tid på at finde nogle billige denim alternativer til jer.

1. (her), 2. (her), 3. (her), 4. (her), 5. (her), 6. (her)

Nu vil jeg en smut ud i byen inden jeg skal mødes med mine veninder senere til middag. Rigtig god weekend.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den knap så blå baghave