Det blå badeværelse

I see ruffles all over

Nederdel fra H&M (her), T-shirt fra Ganni (her)

Jeg er blevet drøn forelsket i flæser…. som i alt med flæser. Nederdele, trøjer, skjorter. Ja sågar ønsker jeg mig sengetøj med flæser. I går skulle vi ud at lave interview/billeder igen og jeg havde iført mig mit fantastiske semi-nye køb fra H&M. Jeg nyder at finde disse statement pieces som denne nederdel der er til at komme i nærheden af. Desværre falder trenden ikke i så god jord herhjemme hos modepolitiet Mikkel Ibsen. Han synes jeg ligner en malkepige. I get the point, hehe… Skal i også gå at lægge øre til sådan noget derhjemme? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det blå badeværelse