Det blå soveværelse

Brunch O’clock

Kimono fra Under Protection (lignende her )

Jeg har læst mig til, at hvis man er blogger bruger man overskrifter som ‘coffee/cocktail/girltime o’clock’. Det skriver Fredderikke Egel i hvert fald på hendes blog. Og hun er jo en rigtig blogger. Det er stadig lidt uvirkelig for mig, at jeg nu er sejlet med på den båd. For hvordan finder man lige sin egen måde at gøre tingene på?Jeg kan mærke at jeg skal til at finde mig til rette i mit nye element. Anyways, så har jeg fået en del forspørgsler på min kimono på min instastory, derfor tænkte jeg at jeg lige ville linke til den her. Den er fra det danske Under Protection, et ganske bæredygtigt mærke med både æstetik og etik i højsædet. Win-win.

I morges var jeg tidligt oppe for Mikkel og jeg skulle en tur i radioen igen. Denne gang var det morgenradion hos Radio Nordjyske. De ville gerne vide (SURPRISE) lidt om hvordan det var at være nybygger. Under interviewet spillede den kære morgenvært Mark, ‘Vågner i Natten’…. Der er bare et eller andet med de der gamle klassikere. De kan noget som nyt og moderne musik ikke kan. Det er vel en slags lyrisk loppeguld, med minder, historier og følelser forbundet. Sangen slog virkelig stemningen for dagen an, og da vi kom hjem gik vi all ind på 00’erne istedet da jeg biksede en brunch sammen til os. Det var en ret skøn måde at starten dagen på, hvis i spørger mig. Bare hver dag kunne være brunch-dag. Jeg nyder virkelig at vi begge to kan arbejde hjemme fra for tiden. Og alligevel kan jeg allerede mærke inde i mig selv, at jeg trænger til noget blogger-fællesskab. At mødes med andre og få lidt sparring og gode råd. Men nok om det… det var bare lidt tankestrømme på sådan en ganske almindelig tirsdag.

6 kommentarer

 • Den er fra Sissel Edelbo, og er desværre en unika sag. Men det er alle deres ting. Måske du kan finde en der minder om den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie louise

  Ja præcis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhj, what! Fredderikke Egel har læst mit blog indlæg.. VILDT… Haha, ja man må jo tage ved lære af de bedste. Jeg er i hvert fald ret vild med at din blog er fyldt med humor – som en af de få! Det håber jeg også at jeg kan lære en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie Louise. Mener du den orange jeg har på i badeværelset?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha, hvor er du grinern

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie louise

  Så fin kimono, jeg er dog også nysgerrig på nederdelen du havde på i programmet, hvor mon den er fra? Tak for svar og rigtig god inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det blå soveværelse